fbpx

Kies voor een Persoonlijk Reisadviseur in België!
Jouw eigen Personal Touch Travel Reisadviseur

Ontdek in slechts 3 stappen hoe het werkt:

Stap 1: Tijdens ons eerste gesprek bespreken we uitgebreid jouw reiswensen.

Ik wil jou leren kennen en een diepgaand begrip krijgen van wie jij bent als reiziger. Uiteraard houden we ook rekening met je budget.

Of je nu verlangt naar een zorgeloze ontsnapping, wilt genieten van lokale ontmoetingen en avonturen, een hoog serviceniveau verwacht, of juist de natuur in wilt trekken en kamperen – we luisteren naar jouw verlangens.


Stap 2: Yes! Het moment waar je op hebt gewacht is aangebroken.

Je ontvangt meerdere reisvoorstellen die speciaal voor jou zijn samengesteld!

Nadat je ze grondig hebt bekeken, bespreken we wat je ervan vindt.

Als het nog niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, gaan we terug naar de tekentafel. Ons doel is dat jij je voor de volle 100% goed voelt bij de reisplannen.


Stap 3: Zorgeloos genieten van je vakantie!

Terwijl jij heerlijk wegdroomt bij je gekozen reis, zorg ik ervoor dat alle benodigde documenten tot in de puntjes worden geregeld.


Mocht er zich onverhoopt een onvoorziene situatie voordoen voor je vertrek, zoals stakingen, overstromingen, of coronamaatregelen, dan houd ik dit nauwlettend in de gaten.

Ook tijdens je reis blijf ik beschikbaar voor ondersteuning. Je geboekte reis en je betaalde voorschot worden veilig ondergebracht bij het ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening en krijg je terugbetaling in geval van faillissement of calamiteiten.

Kies voor een persoonlijke benadering en geniet van een zorgeloze reiservaring met alle garanties voor kwaliteit en veiligheid!


Kies voor een Persoonlijk Reisadviseur in België!
Kies voor een Persoonlijk Reisadviseur in België!
VOLG ons op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van promoties, reisinspiratie en nuttige tips.

like ons op instagram

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van promoties, reisinspiratie en nuttige tips.

Chat met ons

Contacteer ons via Whatsapp.

We helpen je graag verder!

Partner van Personal Touch Travel


Travelguru is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).